Bestel je op bedrijfsnaam?

Met Afdekservice Zakelijk is dat zo geregeld. Een gedreven team met een passie voor B2B, service en snelheid staat voor u klaar. Voor iedereen met een KvK-nummer die op zoek is naar een persoonlijke en gemakkelijke manier voor zakelijke aankopen.

Zakelijke klanten (inkoop organisaties, bedrijven, verenigingen enz…) kunnen bij Afdekservice terecht en krijgen een persoonlijke Afdekservice Accountmanager.

Wij willen je leren kennen. Wij denken met je mee. En wij nemen je werk uit handen. Hieronder de vier voordelen van Afdekservice Zakelijk op een rij.

 • Snelle service.
  Lange wachttijden aan de telefoon zijn bij ons taboe. Op je aanvraag ontvang je altijd dezelfde dag een opdachtbevestiging/offerte. En je bestelling kan je de volgende dag al in huis hebben.
 • Je eigen contactpersoon.
  Je eigen contactpersoon is vooral heel gemakkelijk. Je doet namelijk zaken met een bekende; iemand die volledig op de hoogte is van jouw zakelijke situatie.
 • Offerte op maat.
  We bieden een productadvies dat aansluit op jouw bedrijf en je behoeften. En een prijs die lager wordt wanneer je meer bij ons bestelt. Nadat de opdrachtbevestiging/offerte door u is goedgekeurd wordt uw bestelling in behandeling genomen en verwerkt. Tevens ontvangt u indien mogelijk het Track & Trace nummer waarmee u uw bestelling kunt volgen.
 • Bestellen op rekening.
  Als zakelijke klant kunt u gewoon op factuur bestellen. Wel zo gemakkelijk.

Vraag nu uw zakelijke account aan: