De afdekservice

Afdekservice.nl is gespecialiseerd in het afdekken van alle soorten vloeren met uitstekende afdekmaterialen. Door onze professionele en vakkundige manier van afdekken zijn wij inmiddels een begrip in zowel de bouwwereld als in de evenementenwereld.

Afdekservice.nl biedt een compleet pakket aan afdekmaterialen voor het afdekken van elke vloer. Evenemententapijt, Taraflex Bateco afdekvloeren, afdekvlies, stucloper of carpet/floor cover. Bovendien leveren wij zowel aan particulieren als aan bedrijven door heel Europa. Onze verschillende soorten afdekmateriaal zijn altijd van een A- kwaliteit en hebben uitstekende eigenschappen.

De afdekservice.nl is flexibel en multifunctioneel inzetbaar. Wij adviseren u vrijblijvend over de mogelijkheden om uw vloeren goed en snel te beschermen. Neem contact op met de afdekservice en laat u informeren over de mogelijkheden die wij te bieden hebben.

Ervaring

Door onze ervaring op het gebied van het beschermen van vloeren kunnen wij u een goed advies geven over het afdekken van uw vloeren en bieden wij u diverse mogelijkheden aan om uw vloeren op een goede manier te beschermen tegen beschadigingen en vervuilingen.

Het assortiment

Wij hebben een groot assortiment aan afdekmaterialen en hebben natuurlijk een oplossing voor elke ondergrond. Sportvloeren, gymzalen, particulieren of zakelijke bouwprojecten, evenementenhallen of beurzen. De afdekservice heeft de oplossing.

AFDEKSERVICE LOGO