De afdekservice is gespecialiseerd op het gebied van sportvloeren beschermen. Maar ook voor het afdekken en beschermen van andere vloeren bent u bij ons aan het juiste adres. Sportvloeren beschermen is tegenwoordig wel zeer raadzaam. Zeker omdat er behoorlijk wat verschillende en kostbare sportvloeren zijn is het zeer aan te raden om deze vloeren goed en met het juiste afdekmateriaal te beschermen. Wij hebben diverse afdekmaterialen om sportvloeren te beschermen.

Waarom sportvloeren beschermen?

Doordat er steeds meer evenementen en feesten worden gehouden in sportcentras en sporthallen zijn er ook steeds meer afdekmaterialen op de markt gekomen. Nu is het natuurlijk belangrijk dat deze kostbare sportvloeren goed beschermd worden. Door het afdekken en beschermen van deze vloeren verkleint u het risico op vervuiling, verkleuring en beschadigen enorm. Bovendien is het van groot belang dat  men weet hoe een sportvloer goed beschermd dient te worden. Daarom adviseren wij niet alleen in de materiaal keuze, maar ook adviseren wij om een sportvloer altijd te laten afdekken door de afdekservice. De afdekservice is bekent met afdekmaterialen en met de diverse hedendaagse sportvloeren.

Met welk materiaal kun je sportvloeren beschermen?

Sportvloeren beschermen is meer dan alleen een vloer afdekken.  Het is belangrijk dat er voor het juiste afdekmateriaal gekozen wordt. De materiaal keuze hangt onder andere af van de toepassing van de sportvloeren. We zullen de meest gebruikte afdekmaterialen om sportvloeren te beschermen eens op een rijtje zetten.

Sportvloeren beschermen met:

  1. Taraflex Bateco Afdekvloeren
  2. Evenemententapijt
  3. Multi Cover Event 
  4. Stucloper

Deze afdek/beschermmaterialen zijn er op de markt om een sportvloer te beschermen. Alvorens een keuze te maken is het handig om te weten of de sportvloer eenmalig of vaker afgedekt gaat worden. Dit in verband met het vaker gebruiken van het afdekmateriaal.

Bijvoorbeeld:

De Taraflex Bateco Afdekvloeren zijn zeer duurzaam een regelmatig te gebruiken. Daar in tegen is de stucloper maar eenmalig te gebruiken maar kan toch een uitstekende keuze zijn. Ook moet er gekeken worden of de afdekking brandvertragend moet zijn. (Dit kan een eis van de brandweer zijn. Taraflex Bateco afdekvloeren zijn brandvertragend en ook het evenemententapijt kan brandvertragend geleverd worden.

Taraflex Bateco Afdekvloeren

Sportvloeren beschermen met Taraflex Bateco afdekvloeren van Gerflor is kiezenBrandvertragende en vochtdichte afdekking.
voor duurzaamheid en veiligheid. Deze mobiele vloerafdekking is zeer sterk en voldoet aan alle veiligheidsnormen zoals bijvoorbeeld brandveiligheid en anti slip enz. Deze afdekking wordt door ons de eerste keer altijd op maat gelegd waarna het eenvoudig te leggen en weer op te rollen is voor de gebruiker.

Taraflex bateco afdekvloeren worden standaard aan elkaar getaped met een bijbehorende tape. Ook wordt er regelmatig gekozen om de matte overlappend te leggen en waar nodig te tapen. Bijvoorbeeld in de doorlopen en voor deuren enz…Lees meer over deze solide vloerbescherming op de productpagina van Taraflex Bateco Afdekvloersystemen op onze website.

Evenemententapijt

Sportvloeren beschermen met Evenemententapijt is kiezen voor sfeer en uitstraling.Evenemententapijt. Brandvertragend en niet brandvertragend verktijgbaar
Ons evenemententapijt is zowel brandvertragend als niet brandvertragend te verkrijgen en is in vele kleuren leverbaar. De standaard kleur is antraciet. Het evenemententapijt wordt vaak gebruikt bij uitvoeringen, beurzen, gala’s en andere sfeergevoelige evenementen.

Het is wel belangrijk te weten dat evenemententapijt nooit vochtdicht is dus let op met drankjes.

Evenemententapijt is leverbaar in diverse kleuren en lengtes.

Multi Cover Event

Sportvloeren beschermen met Multi Cover Event is ook een uitstekende optie.afdekking voor gymzalen en sportzalen
Multi Cover Event is een lichtgewicht afdekking en wordt vaak gebruikt voor een tijdelijke afdekking van sportzalen of gymzalen in scholen tijdens examen- en tentamen weken. Multi Cover Event kan (mits niet beschadigd) hergebruikt worden. Multi Cover Event is niet brandvertragend. Multi Cover Event is een multi functioneel afdekvlies en kent naast de toepassing op sportvloeren ook andere toepassingsmogelijkheden. Zo wordt Multi Cover Event ook veelvuldig gebruikt op bouwwerken. Multi Cover Event is dan ook uitstekend geschikt voor intensieve belasting.

Multi Cover Event is vochtdicht aan de onderzijde. Heeft een vocht absorberende tussenlaag. En een stevige toplaag voor intensief gebruik. Afhankelijk van de schade is Multi Cover Event herbruikbaar.

 

Stucloper

Sportvloeren beschermen met Stucloper is de voordeligste oplossing. Deze vochtdichteAfdekken met stucloper
afdekking heeft vele toepassingsmogelijkheden en is in diverse varianten te verkrijgen.
Stucloper is niet brandvertragend en eenmalig te gebruiken. Onze stucloper is FSC en PEFC gecertificeerd. Stucloper wordt overlappend gelegd en met duct-tape aan elkaar getaped. Normaal gesproken wordt er met duct-tape niet op de sportvloeren getaped.

Om de stucloper aan de ondervloer vast te zetten wordt onze easytape gebruikt. Deze removable tape laat geen lijmresten achter en is gemakkelijk te verwijderen.

Afdekservice

Afdekservice.Specialist in afdekken.Sportvloeren beschermen? Laat het aan de afdekservice over. Wilt u een sportvloer veilig afdekken en beschermen? Schakel dan de hulp in van de afdekservice. De afdekservice is effectief en efficient en zorgt voor een vakkundig afgedekte sportvloer. Vraag gerust eens een offerte aan via het offerteformulier.

Meer berichten lezen? Sportvloer afdekkenAfdekserviceAfdekken van vloeren

 

Wilt u meer weten over de afdekservice neem dan contact met ons op via het contactformulier of bel direct met: +31615010036

Wij horen graag van u!!!
Afdekservice